Albert de Haas van DHC heeft 25 jaar ervaring met milieuzaken in de veeleisende chemische, petrochemische en kunststofindustrie bij Akzo Nobel, DSM en SABIC.

 

Hij volgde een milieuopleiding aan de Universiteit van Wageningen. Uit de storingsdiensten, die hij als procestechnoloog liep, kent hij de realiteit van de productie.

 

In zijn loopbaan doorliep Albert posities op alle niveaus: hoofdkantoor, divisie en productielocatie. Daardoor kent hij de wensen, eisen en verwachtingen van alle spelers die met ‘milieu’ te maken hebben. Dat geldt voor de mensen die actief zijn binnen het bedrijf, variĆ«rend van directie tot operator, alsook daarbuiten bij klanten, het bevoegd gezag, de branche, de media, of gewoon ‘de maatschappij’.

 

Kenmerkend voor dit werk is dat je altijd acteert op snijpunt van belangen: je kunt daarbij denken aan het snijpunt van staf en lijn, bedrijf en overheid, korte termijn en lange termijn, theorie en praktijk, winst en risico’s. Albert de Haas van DHC weet daar een optimaal evenwicht in te bereiken.

DHC biedt de vereiste takt, kennis van zaken, doorzettingsvermogen en flexibiliteit om in dit veld te bewegen.

 

DHC biedt de vereiste takt, kennis van zaken, doorzettingsvermogen en flexibiliteit om in dit veld te bewegen.

 

DHC voor Environmental solutions!